Hallo, hoe gaat het met u? 

Ik stel me graag even voor; mijn naam is Erika en ik neem je even mee in mijn professioneel verhaal.

In mijn kinderjaren ging mijn interesse reeds uit naar het menselijk lichaam. Een wondere wereld waar ik alles wou over weten. Nadien ontwikkelde mijn interesse voor wetenschap en techniek. Niet zo vreemd als je wil weten hoe alles in ons lichaam werkt.

In mijn studies revalidatiewetenschappen vond ik de perfecte mix. Ik ging na mijn opleiding als kinesitherapeute aan de slag in verschillende groepspraktijken.

Al snel besefte ik dat een mens veel meer is dan spieren en gewrichten alleen. In mijn streven naar optimale gezondheid voor mezelf maar ook voor mijn patiënt, vind ik het belangrijk het totaalplaatje te bekijken. Daarom blijf ik bijscholen in complementaire therapieën. 

In 2015 startte ik mijn eigen praktijk SANATO; een plaats waar ik vooral mensen bewust wil maken van eigen lichaam en geest en hen stimuleren om op zoek te gaan naar wat voor hun “gezond zijn” en “gezond leven” betekent.

In mijn praktijk streef ik ernaar om elke patiënt individueel in zijn proces te begeleiden en te adviseren. Dit door in de eerste plaats het zelfgenezend vermogen van de patiënt aan te spreken en zo samen aan gezondheid te werken. 

Basisopleiding en relevante specialisaties

Licentiaat in revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, KU Leuven

 

Kritische ontwikkelingsbegeleiding, methode Hendrickx

Pilates mat foundation, Inge Croux

Mindfulness basis, ITAM

Orthomoleculaire therapie, ICZO

 

Zenuwreflexologie, MNT-NR International

Manuele neurotherapie, MNT-NR International

Myofascial Techniques in Physical Therapy, Dr. Joeri Calsius

IMG_2479_edited_edited.png